phoneicon
Dermapen 3 2018-04-23T09:22:44+00:00

DERMAPEN 3 – Regenerisana koža bez ožiljaka, fleka i bora

Dermapen tretman lica @ Dermaville

ŠTA JE DERMAPEN 3?

Dermapen 3 je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Dermapen 3 je najnoviji i najnapredniji model Dermapen sistema potpuno redizajniran da bi pružio najbolje rezultate. Dermapen je brži, jači, snažniji i bolje prilagođen u odnosu na prethodne modele Dermapen-a.

ČEMU SLUŽI DERMAPEN 3?

Dermapen 3 je procedura kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Dermapenom 3 se tretiraju sledeći problemi:

  • fine linije i bore,
  • duboke bore,
  • ožiljci (ožiljci od akni, hirurški i posttraumatski ožiljci),
  • strije,
  • hiperpigmentacije…

Ovim savremenim aparatom se postiže efikasno zatezanje i podmlađivanje kože.

NA KOJI NAČIN DELUJE DERMAPEN 3?

Dermapen 3 kao rezultat daje neuporedivo bolju indukciju kolagena u odnosu na druge injekcione metode. U toku izvođenja samog tretmana Dermapen 3 aparatom koji pravi do 1300 mikrouboda u sekundi, stimulišemo proizvodnju kolagena i elastina. Dermapen 3 podstiče urođenu sposobnost kože da se samostalno regeneriše kao odgovor na mikrotraume. Takođe, u sklopu tretmana, a u zavisnosti od indikacija koristimo specijalne koktele za Dermapen 3, koji zahvaljujući aparatu prodiru u odgovarajući sloj kože i maksimalno se iskorišćavaju.

ZBOG ČEGA JE DERMAPEN 3 BOLJI OD OSTALIH METODA?

  • U odnosu na dermalne rolere: Iglice koje se nalaze na vrhu Dermapen 3 brzo osciliraju i lako klizi preko kože, čime se sprečava oštećenje kože.
  • U odnosu na lasere: Dermapen 3 daje slične, ako ne i bolje rezultate u odnosu na lasere, bez rizika od hipo ili hiperpigmentacije, kao i drugih nuspojava izazvanih toplotom.

Imajte na umu da na tržištu postoje brojne kopije Dermapen aparata. U DermaVille-u koristimo isključivo originalni Dermapen 3, sertifikovan od strane proizvođača Dermapen.

ŠTA SE POSTIŽE POMOĆU DERMAPEN 3?

Dermapen 3 aparatom postižemo odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretirane regije Dermapen 3 aparatom su blago crvene, što predstavlja poželjnu reakciju i brzo se povlači. Prvi efekti tretmana Dermapen 3 aparatom se vide nakon nekoliko dana, a kako vreme prolazi efekti su sve bolji. Koža postaje jedrija, zategnutija, sa manje bora, boljim tonusom, sa manje vidljivim strijama, ožiljcima i flekama.

KOLIKO ČESTO SE IZVODI TRETMAN DERMAPEN 3?

Tretmane Dermapen 3 aparatom izvodimo u razmaku od 3 do 6 nedelja u zavisnosti od indikacija i tipa kože. Preporučena serija tretmana Dermapen 3 je tri do pet tretmana. Efekti se vide već posle prvog tretmana.

Ukoliko Vas interesuje cenovnik naših usluga možete se informisati ovde. Nudimo Vam specijalne popuste na Dermapen 3 tretmane!

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.

Dermapen tretman