phoneicon
Tretmani Lica 2018-04-13T11:16:51+00:00

TRETMANI LICA

Koža lica, vrata i dekoltea je posebno osetljiva jer je najviše izložena uticajima spoljašnje sredine i na njoj se primećuju prvi znaci starenja. Zbog toga koža lica zahteva poseban tretman, jer je zdrav i negovan ten ono što pruža samopouzdanje i predstavlja odraz opšteg zdravlja i brige o lepoti. Stručni tim u Dermaville-u će vam preporučiti tretmane lica prilagođene vašem tipu kože, starosnoj dobi i vašim željama.

Venus Legacy Lica

VENUS LEGACY – 4D Face Lifting

Venus Legacy represents the newest generation of effective non-surgical rejuvenation treatments. It allows for comfortable, fast removal of wrinkles and the skin tightening with astonashing results.

LEARN MORE

NOVO DERMAPEN 3

Dermapen 3 je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Dermapen 3 je procedura kojom se stimuliše obnavljanje svih slojeva kože, stvaranje novog kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Daje odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretman je prijatniji od injekcionih metoda i daje bolje rezultate.

Saznaj više

MEZOTERAPIJA LICA

Problem suve, dehidrirane, tanke kože, kože sa borama i pigmentacijama možete uspešno rešiti mezoterapijom. Mezoterapija je metoda kojom se aplikuju posebne aktivne supstance u srednji sloj kože, u zavisnosti od tipa kože i problema koji se tretira. U sastav mezoterapijskih koktela ulaze vitamini, minerali, antioksidanti, hijaluronska kiselina… Kao rezultat koža je dubinski nahranjena, osvežena i hidrirana.

Saznaj više

NOVO DERMALUX TRI-WAVE LED FOTOTERAPIJA

Dermalux LED fototerapija je najnoviji tehnološki oblik svetlosne terapije, koji je trostruki dobitnik nagrade za najbolji tretman u oblasti estetike u Velikoj Britaniji, odakle i potiče. Dermalux LED proizvodi svetlo različitih talasnih dužina koje blagotvorno deluje na telo bez štetnih efekata.

Saznaj više
Hijaluron Fileri

HIJALURON FILERI

Nedostatak potkožnog tkiva na jagodicama, podočnjacima, izražene bore oko usana kao i gubitak volumena na usnama možete rešiti hijaluronskim filerima. Postoji više vrsta hijaluronskih filera. Za koju vrstu hijaluronskog filera ćemo se odlučiti, zavisi od potreba naših klijenata i stručnog mišljenja naših lekara. Hijaluronskim filerima vraćamo volumen, umanjujemo bore, a omogućavamo vam da zadržite svoj prirodni izgled.

Saznaj više
Hemijski Piling

HEMIJSKI PILING

Česta izlaganja kože suncu i neadekvatna nega dovode do oštećenja kože u vidu hiperpigmentacija i loše teksture kože. Jedno od rešenja ovih problema su i hemijski pilinzi. Pored hiperpigmentacija, hemijski pilinzi vrlo uspešno rešavaju probleme sa aknama, proširenim porama, masnom kožom i mitiserima. U DermaVille-u možete uživati u vrhunskim hemijskim pilinzima najpoznatijih medicinskih proizvođača. Naši hemijski pilinzi nisu invanzivni i klijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima i poslovnim sastancima.

Saznaj više

MEZONITI

Vremenom koža lica gubi svoj prirodni tonus i opušta se, a bore postaju izraženije. Jedno od rešenja koje nudimo u DermaVille-u su mezoniti. Mezoniti su napravljene od sterilnog biorazgradivog materijala i aplikuju se u određeni sloj kože. Oko mezoniti se vremenom formira potpuno nov kolagen u koži, koji posle resorpcije mezoniti ostaje u koži i pravi potpuno novu prirodnu nit. Mezoniti predstavljaju nehirurški face lifting i daju dugoročne rezultate.

Saznaj više

MIKRODERMOABRAZIJA

Zadebljala koža, neujednačen ten i loša tekstura kože se mogu poboljšati mikrodermoabrazijom. Mikrodermoabrazija predstavlja prijatnu metodu kojom se finim dijamantskim nastavcima popravlja tekstura kože i uklanja zadebljali sloj. Mikrodermoabrazijom postižemo i idealnu pripremu kože za ostale tretmane, jer poboljšava njihov efekat. Idealan brz tretman pred bitne događaje.

Saznaj više

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA

Osetljiva koža na injektibilne procedure, vrlo uspešno se tretira mezoterapijom bez igala. Mezoterapija bez igala predstavlja proceduru kojom unosimo aktivne supstance u kožu. Priprema kože radi se mikrodermoabrazijom, koja omogućava dublje prodiranje koktela. U zavisnosti od tipa i stanja kože pažljivo biramo kombinaciju koktela koju aplikujemo mezoterapijom bez igala.

Saznaj više
Klasican Tretman Lica

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman podrazumeva osnovnu negu lica, koji još nazivamo i higijenski tretman. Da bismo imali čistu kožu i da bismo mogli da nastavimo sa drugim tretmanima potrebno je uraditi pripremu kako bi se očistile pore i omogućila dublja penetracija preparata. Tretman je potrebno uraditi jednom do dva puta mesečno u zavisnosti od tipa kože koji se tretira.

Saznaj više