phoneicon
NAŠ TIM 2018-09-12T19:59:11+00:00

NAŠ TIM

Tim DermaVille-a čini stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u estetskoj medicini. Stručnost, veština i znanje nisu jedini razlozi zbog kojih nam klijenti pružaju poverenje. To je i zbog iskrene ljubaznosti, razumevanja i posvećenosti ostvarivanju vaših želja. Svaki vaš osmeh je naša pobeda.

Dr Tamara Todorović

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Tamara Todorović je doktor stomatologije i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završetka fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti­aging lekara. Budući da se znanja i tegnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju počela je da se edukuje, usavršava i radi kao anti­aging lekar. Znanja i veštine sticala je u prestižnim institucijama, brojnim seminarima i pohađala edukacije kod prof. Dr Jacques Le Coz­a. Poseduje sertifikate za:

  • Hijaluonske filere
  • Mezoterapiju lica i tela (Prof. Dr Jacques Le Coz)
  • Mezoniti
  • Hemijske pilinge

Dr Andrijana Ćulafić

Doktorka medicine / Subspecijalista ishrane (dijetolog)

Andrijana Ćulafić u svom radu neguje strogo individualan pristup svakom klijentu, jer smatra da se najbolji rezultati bilo kakvog lečenja postižu samo takvim pristupom.Pravilne nutritivne navike, prema kojima usmerava svoje klijente, od izuzetne su važnosti za dobijanje trajnih rezultata dobrog zdravlja i lepog i negovanog izgleda. Ona takođe poseduje dugogodišnje iskustvo u lečenju oboljenja koja su uslovljena nepravilnim nutritivnim i drugim životnim navikama.

Sonja Bubulj

Medicinski kozmetičar

“Posao treba da ti se dopada da bi ga obavljao dobro. Radim posao za koji sam se školovala i za koji sam stručna i kompetentna. Koristeći svoje znanje, sposobnosti i veštine, polazi mi za rukom da ljude činim lepšim i srećnijim. Jedan od motivatora je svakako zadovoljstvo i poverenje klijenata. Posao medicinskog kozmetičara me ispunjava
i dopušta kreativnu slobodu.”

Violeta Matković

Medicinski kozmetičar

“Kao student sa visokim ocenama bila sam pozvana od strane profesora da radim u ordinaciji koja se bavi estetskom medicinom. Moje prvo radno iskustvo koje mi se veoma dopalo i nastavila sam da se usavršavam u tom smeru kroz kontinuirane edukacije i kurseve iz estetske medicine. Volim svoj posao jer je kreativan, osmisliti
pravu kombinaciju za svakog klijenta ponaosob je izazov, a najveća satisfakcija je zadovoljan i srećan klijent.”

Marina Ilić

Medicinski kozmetičar i fizioterapeut

“Dugogodišnje terapeutsko iskustvo i posvećenost isključivo zadovoljstvu klijentima, moji su glavni aduti. Moj cilj je da se klijenti osećaju posebno u svakom pogledu i da to zadovoljstvo što duže traje. To je merilo mog uspeha.
Uronite u svet opuštanja ili rešavanja problema nastalih modernim stilom života. Dozvolite sebi da vaša koža i telo budu u najboljem mogućem skladu uz pomoć terapeutskih tehnika. Masažom uspostavljamo balans duha i tela, a rezultat toga je osećaj relaksiranosti i svežine.
Balans duha i tela jednako lepota.”

Jelena Mraković

Saradnik za odnose sa klijentima

“Nakon završenog filološkog fakulteta, usmerila sam se ka usavršavanju u komunikaciji u poslovnom kontekstu.
Lepota kao inspiracija svake žene, dovela me je u DermaVille, gde sam dobila priliku da pokažem svoje komunikacione veštine i na taj način objedinim posao i zadovoljstvo.
S obzirom da imamo klijente ne samo iz Srbije i regiona, već iz celog sveta, osim na tečnom engleskom, vrlo često i rado komunikaciju sa klijentima ostvarujem i na Španskom, Slovačkom i Nemačkom jeziku. Uvek se trudim da sa klijentima uspostavim i očuvam najbolje odnose utemeljene na međusobnom poverenju.Od momenta kada uđete u naš estetski centar moj cilj je da se osećate prijatno i relaksirano, a prvi glas koji ćete čuti kada nas pozovete je upravo moj.

Branka Vuković

Maser i edukator ayurvedske masaže

“Prvu obuku za ayurvedskog masera završila sam u Italiji i usvojila njihov holistički pristup klijentu kako sam i sama bila dočekana. Nakon tog iskustva moj život se promenio na bolje i nastavila sam da se usavršavam u tom pravcu. Tokom 25 godina iskustva shvatila sam da treba raditi da bi živeo, ali istovremeno treba voleti to što radis.
Dolaskom na masažu vi ukazujete veliko poverenje maseru, jer vaše telo govori sve o vama, samo ga treba čitati. Svi imamo svoju energiju ali načinom života mi je blokiramo i dolazi do umora. Moja energija i volja da ljudima pomognem da se oslobode stresa čine moj život ispunjenijim.
Temelji principa holističke filozofije su: Duša i telo, lepota i blagostanje nerazdvojni su delovi celine.”

Marko Krstić

Maser / fizioterapeut

„Viši fizioterapeut – Posao fizioterapeuta – masera je nešto što me je oduvek privlačilo i što sam trudom uspeo i da postanem. To je dinamičan posao koji zahteva punu pažnju i usmerenost ka cilju. Cilj je zadovoljstvo klijenta koje želim da postignem koristeći svoje znanje i veštine koje sam stekao. Zadovoljstvo klijenta me čini srećnim i velika je motivacija za dalji rad i usavršavanje.“