phoneicon
Venus Legacy of the body 2018-04-23T09:55:30+00:00

VENUS LEGACY – 4D RADIOTALASNI LIFTING TELA

venus

ŠTA JE VENUS LEGACY?

Kombinacija četiri vrste tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju telo, uklanjaju celulit, smanjuju strije i zatežu kožu tela (4D radiotalasni lifting). Odlične rezultate postižemo kod klijenata nakon trudnoće i perioda dojenja, koji žele da vrate svoju idealnu liniju, kao I kod profesionalnih sportista koji i pored vežbanja i zdrave ishrane ne mogu da uklone lokalizovane masne naslage sa stomaka ili bokova. Radi se o multipolarnom radiotalasom liftingu, pulsnom elektromagnetnom polju, Vari Pulse i Real Time Feedback tehnologiji. Efekat ovog tretmana dokazala su mnogobrojna klinička istraživanja koja su pokazala da je na tretiranim regijama došlo do stimulacije fibroblasta koji su zaduženi za stvaranje novog kolagena i elastina. Takodje poboljšava oxigenaciju i ishranu tkiva stvarajući nove krvne sudove. Tretman Venus Legacy je jako prijatan, klijent ima osećaj tople masaže, traje oko 45 minuta i jednostavno ga je ubaciti u dnevni raspored , obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima, odmah nakon tretmana. Rezultati se mogu videti već nakon prvog tretmana, a za dugoročniji efekat potrebna je serija od šest tretmana.

KOME SU NAMENJENI OVI TRETMANI?

  • Ženama i muškarcima koji žele da imaju lepo oblikovano telo pred veliki i značajan događaj;
  • Osobama koje žele da zategnu pojedine zone na telu kao sto su na primer stomak, ili donji deo gornje polovine ruke;
  • Onima koji žele da smanje obim struka, ruku ili butina;
  • Majkama koje žele da vrate čvrstinu u predelu stomaka koju su imale pre trudnoće;
  • Svim osobama i sportistima koji su na zdravim dijetama koji žele da zategnu kožu koja visi i time unaprede lični život.
  • Svima koji žele da se oslobode strija i celulita. Nakon serije tretmana telo je reoblikovano, a koža zategnuta, sa manje celulita i strija.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.