phoneicon
BODY TREATMENTS 2018-04-23T09:54:41+00:00

TRETMANI TELA

Celulit, strije, masne naslage i opuštena koža su samo neke od problema s kojima se gotovo svaka osoba suočava tokom života. Ponekad ni zdrav režim ishrane ni fizička aktivnost nisu dovoljni da bi se eliminisale nepravilnosti na telu, i baš u tim slučajevima se najbolji rezultati mogu postići nehirurškim tretmanima ulepšavanja i podmlađivanja tela. Dermaville vam pruža najefikasnije i najsavremenije tretmane kojima ćete brzo i bezbolno postići najbolje rezultate i biti ponosni na svoje zdravo i negovano telo.

Epilacija

LASERSKA EPILACIJA

Laserska epilacija je brz, nežan i efikasan način za uklanjanje neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima. Epilacija laserom predstavlja jedinu svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlaka sa lica i tela…

Saznaj više

NOVO VENUS LEGACY TELA

Ova inovativna tehnologija spada u najsavremenije i najefikasnije metode nehirurškog podmlađivanja i nege kože. U tremanima Venus Legacy se koriste četiri tehnologije kojima se postižu vrhunski rezultati kada je u pitanju eliminisanje celulita, masnih naslaga, strija… Nakon tretmana, koža je podmlađena i zategnuta.

Saznaj više

LIPOLIZA

Lipoliza je efikasan tretman za preoblikovanje tela i primenjuje se direktnim ubrizgavanjem lipolitika u masno tkivo. Ovom metodom se efikasno uklanjanju masne naslage s tela.

Saznaj više

MEZOTERAPIJA TELA

Nepravilnosti na telu prouzrokovani starenjem ili drugim faktorima efikasno se mogu eliminisati mezoterapijom. Ovaj tretman daje odlične rezultate i sprovodi se ubrizgavanjem specijalnih supstanci u sve slojeve kože, čime se mogu eliminisati celulit, strije, masne naslage, ožiljci, fleke…

Saznaj više

TRETMANI TELA – GERNETIC

Celulit, popularan i pod nazivom “pomorandžina kora”, najčešće se javlja n natkolenicama, zadnjici, stomaku i rukama i na njegovu pojavu utiče mnogo faktora. Iako promene životnih navika mogu doprineti njegovom smanjenju, celulit se najefikasnije redukuje savremenim estetskim tretmanima.

Saznaj više

MASAŽA

Masaža je drevna veština lečenja i terapija koja vodi poreklo iz tradicionalne kineske medicine. Masažom poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe, što znači da deluje na bolji dotok kiseonika, kao i eliminaciju štetnih materija iz ćelija organizma. U DermaVille-u možete uživati u relax i anti-stres masažama.

Saznaj više